4 maart 2013

Voor de motoren begint de reis!

 
Vandaag begint de reis al een klein beetje. Zaterdag zijn al een aantal motoren en spullen ingeleverd in Putten en vandaag volgt de rest. Patrick moest zaterdag werken dus gingen onze spullen vandaag richting Putten. Het eerste probleem is dan, hoe krijg je 2 motoren + 4 kisten + 1 immens grote tas met motorkleding + tent met toebehoren op de plaats van bestemming. Een karretje werd geregeld maar uiteindelijk toch besloten om de motoren er heen te rijden (gelijk aan de eis voldaan van zo weinig mogelijk brandstof) en de spullen in de auto. Dus reden Arjan, Patrick en Patrick zijn vader vanmiddag naar Putten om de spullen af te leveren. Eenmaal daar aangekomen was men al druk bezig om de vrachtwagen te laden.
De motoren worden in twee lagen in de vrachtwagen gezet, gevolgd door de tassen en tenten. Voor de kratten zijn rekken aan de zijkant van de vrachtwagen gemaakt, zodat iedereen 's avonds en 's morgens snel zijn eigen krat kan vinden. En het in de vrachtwagen overzichtelijk blijft.

Als de vrachtwagen vanavond geladen is, dan gaat hij aan de reis naar Malaga beginnen. Daar hopen ze donderdag te zijn. Een aantal deelnemers reist donderdag al naar Malaga om de vrachtwagen te lossen zodat wij als we vrijdag aankomen gelijk van start kunnen gaan. Dan begint ons avontuur!

Vrijdagochtend begint onze dag al vroeg, om 4 uur worden we opgehaald. Want om 5.30 verwacht men ons op Schiphol, waar ons vliegtuig naar Malaga om iets voor 7 zal vertrekken. De laatste dagen nog wat werk afmaken en dan op naar het avontuur.


2 opmerkingen:

  1. Jottum, de spanning stijgt! Ik ga jullie natuurlijk volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. we zijn van 17 naar 19 b/d gegaan en de as is een nette 4.2.
    drogervocht is onstabiel.
    vriendelijke groet,

    ploeg C

    BeantwoordenVerwijderen