16 juni 2016

Na regen komt zonneschijn


Vandaag maar proberen om de pakken iets droger te houden ;-) De lucht ziet er grijs uit als ze vanmorgen Goofy uit gaan laten. Maar dat wil hier niks zeggen, het kan over vijf minuten weer vol met blauwe plekken zijn. Dus na de wandeling de motoren maar weer uit de werkstal gehaald. Na het tweede bakkie koffie de pakken aangetrokken en oppad gegaan. Vandaag gaat de rit richting de meren. Eerst op het pad nog wat actie foto's gemaakt. En nog een foto bij het bord van de morvan, het is nu tenminste droog. Dan echt op weg. Het eerste stuk ging over voor pat zijn doen brede weg, maar daar kon je wel bochtjes met meer snelheid draaien. Bij Chateau-chinon dachten we nog even naar een chateau te rijden, helaas kwamen we bedrogen uit. Alleen het dorp heet zo, maar geen kasteel gezien. Dus maar weer terug naar de route, vanaf daar werden de weggetjes smaller. Af en toe moest je opletten voor een tegenligger maar verder was het heerlijk rijden. Op het moment dat we bij het eerste meer aankwamen, begon het ook zachtjes te spetteren. Bij de stuw aangekomen was het overgegaan in echte regen. Zo hebben we nog een tijdje gereden met naast ons water en van boven water. 


Als de regen op hield was er ook gelijk een zonnetje, dat wad het betere werk. Ook vandaag hadden we weer geweldige vergezichten tijdens het rijden. Ook de lunch was zo'n plek, een extra heuvel om maar veel te kunnen zien. Pat heeft zijn motor nog even op de heuvel geparkeerd, minimale keer ruimte maar was wel effe leuk. Ook 's middags reden we in de regen en de zon. Rond half vier waren we weer terug. Eerst nog wat foto's maken, nu scheen de zon in ieder geval. Om en om reden we een stuk en dan stoppen om een foto van de ander te maken. 


Op de heuvel een foto met de motoren en Les Plats Deux. Daarna de motoren voor de deur gezet en nog een foto met motoren en Goofy. Toen moesten de motoren weer naar de stal. Zaterdag gaan we maar boven op de heuvel de motoren laden, scheelt weer stress of de auto ze wel naar boven krijgt. Morgen nog een dagje wandelen en dan zit deze vakantie er weer op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten