6 november 2016

Plannen maken voor het nieuwe jaar

Bijna het einde van het jaar, betekend voor ons ook weer plannen maken voor het nieuwe jaar. Samen met Gertjan en Judith was ik al oppad geweest om te kijken voor de reis van Kaapstad naar Victoria Falls. Helaas hadden we hier nooit meer iets over gehoord. Tijdens een onderling app gesprekje kwamen we er toch wel achter dat we eigenlijk allemaal wel is naar Aziƫ wilde met de motor. Dus gingen we ieder voor zicht op zoek naar de mogelijke reizen. Het idee was geboren om met zijn vieren naar Vietnam te gaan. Helaas waren de tochten hier toch iets korter dan we wilde. Uiteindelijk vonden we de reis die we allemaal wel wilden maken, een avontuurlijke reis in Cambodja.


In eerste instantie wilden we in maart gaan, alleen zit ik dan met het probleem van de accountants bij mij op de zaak. Dit werd dus niet gewaardeerd door mijn baas. Uiteindelijk zou het in maart ook dor en niet groen zijn. Hierdoor zijn we tot na het regen seizoen uitgeweken en gaan we nu volgend jaar november naar Cambodja. De boeken zijn al besteld en we kunnen ons nu heerlijk in gaan lezen in het land en de gewoonte.

Voor we weg gaan, gaan we ook met zijn alleen nog een paar dagen naar Hechlingen. Dit om alvast wat voorpret te hebben op de reis die komen gaat.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten