21 maart 2019

Van Cordoba naar Servilla

Om zeven uur zaten we alweer aan het ontbijt en zaten de tassen alweer op de motor. In de app hadden we nog een soort van omleiding om de rally route heen gekregen. Na de ervaring van gisteren toch maar besloten, hoe leuk de weg ook was om voor de omleiding te gaan. Op Pat zijn Navi hadden we de omleiding gezet en ik reed nog met de oorspronkelijke track. Bij het eerste dorp uit de omleiding kon ik makkelijk op de route komen. Dus maar besloten om de snelle weg links te laten liggen en gewoon nog wat bochten mee te pakken. We reden door het nationaalpark Natural Sierra de Hornachuelos, hier vind je hele vreemde uitgeklede bomen.. Dit bleken kurk eiken te zijn. Ook waren er natuurlijk de heerlijke Iberico varkentjes, dit keer wel achter een hekje. De enige die buiten het hekje liepen waren de schapen, maar die waren niet echt fotogeniek.
Rond om ons werd het steeds groener en kwamen we ook meer water tegen. Het asfalt was ook een beetje aan reparatie toe, maar de route was weer heerlijk. Op het uitzichtpunt heerlijk zitten lunchen, in ons T-shirt lekker in het zonnetje. Bij het laatste meer waar we langs reden, moest Pat nog even op het schiereiland gaan kijken. Er liep tenslotte een weggetje naar toe. Rond een uur of drie kwamen we in de buurt van Servilla, de weg werd wat breder en drukker. Uiteindelijk was het meer dan 6 km door de stad rijden. En wie ons een beetje kent, weet dat we daar een hekel aan hebben. Ook vandaag misten we een afslag omdat we linksaf wilde en dat moest via rechts, resultaat we stonden verkeerd voorgesorteerd. Dus effe doorrijden en dan terug. Voor het hotel ging het weer mis, mijn navi ging naar rechts en Pat ging nog rechtdoor. We zijn toch maar rechtsaf gegaan. Bij de parkeergarage inrijden moesten we effe bukken, hoogte is maar 1m70. Motoren geparkeerd, ingecheckt en een douche gepakt om vervolgens nog twee uur de stad te verkennen. De kathedraal en nog veel meer oude gebouwen hebben we in ieder geval gezien. Rond half acht waren we weer terug. Snel de spullen naar de kamer gebracht, om acht uur was het diner. Ook vandaag heerlijk gegeten. Na het diner zijn we nog even naar de supermarkt geweest om drinken voor morgen te halen.
Vandaag hebben we in ieder geval weer meer dan 300km gereden met heerlijk zonnetje, de temperatuur lag tussen de 8 en 18 graden.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten