22 augustus 2022

Papendrecht naar Barweiler

En we zijn onderweg. De afgelopen week heeft Pat nog snel zijn nieuwe motor ingereden om de 1000 km beurt te halen. Wat hem ruim is gelukt. De afgelopen week hebben beide motoren dus nog een beurt gehad, de mijne zijn 20.000km beurt en die van Pat dus zijn 1.000km. De afgelopen dagen nog bezig geweest met het passen en meten van de tassen, maar alles zit er weer op.
Nu dus op weg naar de Vercors. Rond half negen vanmorgen zijn we vertrokken. We hadden eerder in gedachten maar je moet toch altijd nog wat meer doen dan je denkt. De eerste dag gaat door de Eifel. Maar eerst Nederland uit via de snelweg. Wat was het weer ontzettend saai die eerste kilometers. Mijn muziek hield er bij het eind van de straat al mee op, dus alleen af en toe gemompel van Pat maar verder niks.
Voor de vakantie mijn cardo nog wel getest maar heel erg stabiel met muziek is hij dus niet. Gelukkig kunnen we onderling wel kletsen dus komt goed deze vakantie. 
Eenmaal in Duitsland op de route duurde het niet lang voor de beruchte bordjes "umleitung" in zicht kwamen. Na wat extra kilometers gereden te hebben, weer op de route terecht gekomen. Onderweg wat bekende plekjes tegen gekomen, de Eifel is geen onbekend terrein voor ons met de motor of camper.
Iets over drie kwamen we aan in Barweiler. Na een lekkere verkoelende douche nog even het dorp doorgelopen, het was toch aan het eind van de dag nog 27 graden geworden (gelukkig wel met bewolking). Daarna was het tijd voor een biertje. 

Waar zitten we nu: Hotel HÅ«llen - Barweiler
Afstand: 380km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten