16 februari 2014

Nog een paar uurtjes....

Nog een paar uur en dan gaan we op pad. Inmiddels zijn de koffers gepakt, wat een zooi neem je toch weer mee. Ach motorkleding weegt nu eenmaal een paar kilo. Het was dus ook wel een strijd om 20 kg per persoon mee te nemen. Gelukkig zit wassen bij de prijs in begrepen en hoeven we dus niet alles voor de totale dagen mee te nemen.
 
Dan de handbagage, deze zit voor het grootste gedeelte vol met camera's, opladers en alles wat er verder bij hoort. Want bij een vakantie horen natuurlijk foto's en film. Nog wat leesvoer, we moeten ons toch zien te vermaken in het vliegtuig. En eten voor onderweg...

In de afgelopen weken nog email contact gehad met onze medereizigers. Deze ontmoeten we morgen op Schiphol, we hebben maar besloten om voor vertrek te gaan ontbijten. In totaal zijn we met zijn vieren, een select gezelschap noemen we dat. Onze medereizigers Gertjan en Judith gaan ook een blog bijhouden.
 
Dus vanavond vroeg naar bed, want morgen hebben we een lange reisdag voor de boeg. Morgenavond laat komen we aan in Msambweni en gaat het avontuur beginnen.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten