6 oktober 2021

Rondje Rencurel

Het was nog niet duidelijk of het vandaag droog zou zijn. Dus maar uitslapen vandaag, 8:30 wekker en om 9:00 aan het ontbijt. Tijdens het ontbijt maar besloten om een klein rondje te gaan rijden want het lijkt droog te zijn. 
Op het moment dat we weg wilde gaan, ging het op zijn zachtst gezegd weer plensen. Dus motorbroek weer uit en wachten. Na een half uurtje was het weer droog en gingen we op weg voor brood en benzine. Ik had mijn tank tot 58km actieradius leeg gereden, de eerste benzinepomp was op 20km dus makkelijk haalbaar. Omdat we morgen weer oppad gaan, toch maar vol getankt (en voor het rondje vandaag). Eenmaal brood gehaald, werd Judith weer terug gestuurd want ze was de drank vergeten. Inmiddels werd het al weer wat donkerder, dus zou het gaan regenen? De weg terug ging weer door een mooie kloof, na de regen van de afgelopen dagen was de rivier aardig wild geworden.
We wilden wat Gorges gaan bezoeken en daarna weer huiswaarts. Dit werd door de regen alleen een ritje richting en daarna omdraaien om morgen niet al te nat te starten. Rond half twee waren we weer terug bij het hotel. Snel de natte sokken uit en warm worden onder de dekens. Gezellig lunchen in bed werd het. Eenmaal weer warm zijn we naar beneden naar de openhaard gegaan. Na een tijdje de spullen die moeten drogen maar naar beneden gehaald. De eigenaar kwam met een rek aan rijden, dus nu hangen onze spullen te drogen. 
Inmiddels was de hond van de eigenaar gezellig bij Pat op schoot gekropen. Pat probeerde een foto van de hond te maken, maar het is een gevalletje adhd dus dat was niet mogelijk.Vanavond een heerlijke ravioli a la Vercors gegeten. De chef kan goed koken. Morgen gaan we weer verder richting huis. Nog 4 dagen door Frankrijk en Belgiƫ en dan zijn we weer in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten