12 oktober 2021

Van Raeren naar Papendrecht

Vandaag de laatste kilometers naar huis gereden. We mochten van onszelf, zelfs uitslapen tot 8:00. Maar daar hadden de overige gasten geloof ik geen boodschap aan: blablabla en draaiende auto's. Werd dus nog vrij vroeg wakker. We zijn op ons gemak gaan ontbijten. Daarna de spullen op de motor pakken en afscheid nemen van Gertjan en Judith. Zij gaan via de snelweg direct naar Zwolle. Pat en ik gaan nog een route rijden door Limburg en dan pas naar huis.
Rond half tien reden we weg. De route ging eerst richting Vaals, daar zijn alleen wat afsluitingen in het weekend voor motoren. En je raad het al, daar ging de route langs. Dus maar vooraf het drielandenpunt gemeden.Achteraf bleek dat we nog een stuk moesten omrijden, maar dit ging zonder al te veel stress. Een paar stukjes van de route hadden we in juni ook al gereden met ons rondje Nederland. Maar nu kwamen we van de andere kant dus totaal anders...
Rond 12:30 de lunch stop gehouden met een notenbroodje van gisteren, smaakte nog prima. Dit was ook het einde van de route voor ons. We kwamen namelijk langs de A2 en hadden besloten die te nemen omdat de N3 dicht is en we dan makkelijker naar huis kunnen rijden. Zo gezegd zo gedaan. En uiteindelijk waren we goed 14:30 weer thuis. Motoren weer ontdoen van alle bagage, ketting schoonmaken en smeren. Tevens een beetje het grootste vuil eraf spoelen. Dit schoonmaken van de motoren deed Pat terwijl ik de eerste was aan zette en boodschappen haalde. Best lastig hoor boodschappen doen, gewoon de helft vergeten maar toch nog wel genoeg voor het avond eten. 

De uiteindelijke samenvatting van de reis:
7.037 kilometer gereden
8 landen doorgereisd
2.192 over mijn onderhoudsbeurt
1.000 foto's genomen
732 filmpjes genomen
2 dagen regen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten