4 september 2022

Van Dannenfels naar Papendrecht

De laatste dag van onze vakantie. We beginnen aan de laatste tocht met ons hoofd in de wolken. Bij de start hadden we een blauwe lucht maar dit werd al snel vervangen door laag hangende bewolking. De eerste stop was een benzinepomp, gisteren hadden we geen pomp meer gevonden dus nu moesten we wel de eerste hebben. Na het tanken konden we weer op weg. Nu was de volgende stop een bakker, het is tenslotte zondag en dan zijn de meeste om 12:00 dicht. Bij de eerste de beste bakker maar gestopt, er was niet veel keus maar wel genoeg voor onze lunch. 
De route rond ging weer verder door het Pfalzerwald met leuke bochtjes. Hierna gingen we via de Hondsrug naar de Moezel om vervolgens via de Eifel naar Nederland te rijden. 
Rond drie uur hadden we de route gereden. Na nog even te hebben getankt, gingen we de snelweg op. De laatste 200 kilometer over de snelweg naar huis. Eenmaal thuis nog even het totaal aantal kilometers bekeken, toch weer 4200 erbij. Daarna de tassen weer van de motoren gehaald en mijn koffer terug gezet. Morgen maar weer met de motor naar het werk, dan is de vakantie weer voorbij. 
Nu maar weer is gaan verzinnen waar de volgende vakantie heen gaat...

Afstand: 531km
Totaal afstand: 4.212km
Totaal aantal landen: 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten