3 september 2022

Van Bahlingen am Kaiserstuhl naar Dannenfels

Vandaag stond al heel de week in de weersvoorspelling als regen, regen en nog is regen. We keken er dus niet echt naar uit. Bij het opladen van de motoren was het nog droog, maar toen we opweg wilde gaan begon het licht te spetteren. Dit hield gelukkig snel op. Eenmaal weer in Frankrijk werden de sluizen opengezet (ja we waren net over één gereden, misschien toeval). Binnen een korte tijd waren we goed nat. De regen hield in mindere mate nog een tijdje aan. Rond 10:00 reden we in een drogere omgeving. Snel even brood en eclairs gehaald, dan hebben we in ieder geval wat te eten. 
We reden vandaag wisselend over voor ons bekende en onbekende routes. Het waren leuke stuurweggetjes door bebost gebied.
De lunch nog droog kunnen genieten. Vlak erna kwamen er wat druppels. Dit mocht de pret niet drukken. Bij de laatste drink stop, zag het voor ons best donker. We moesten nog 45 minuten rijden tot het hotel. Dit werd maar een korte pauze, alles om te kijken of we droog aan konden komen. Dit was alleen niet mogelijk. Tien kilometer voor het hotel gingen de sluizen weer open. In een mum van tijd was je weer goed nat. Eenmaal bij het hotel was het droog. In de verte zag het nog wel zwart, deze bui inclusief onweer kwam langs toen wij al lekker op de kamer zaten. 
Morgen nog de laatste route en daarna over de snelweg naar huis.


Hotel: Batenhaus Hotel & Restaurant - Dannenfels
Afstand: 350km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten