27 augustus 2022

Rustdag Aix les Bains

Vandaag effe niet rijden, dat is ook relaxed. Bij het opstaan vanmorgen was het al bewolkt maar nog wel droog. Van het ontbijt konden we nog net buiten op het dakterras genieten, tegen de tijd dat wij klaar waren kwamen de eerste spetters. Niet veel later kwam er serieuze regen naar beneden. Maar even op de kamer een boek gelezen. Van hangen wordt je alleen ook moe, dus maar naar het historisch centrum. Een beetje nat van de miezer maar dat mocht de pret niet drukken. 
Op de terugweg bij de bakker wat gegeten en het laatste stukje weer door de regen naar het hotel gelopen. Rond half twee werd het lichter en droger. Ik moest en zou nog gaan zwemmen in het meer. Pat meegenomen om op mijn spullen te passen en ik een rondje boei gedaan. Het water had een heerlijke temperatuur.
Na zwemmen maar weer een douche genomen. Inmiddels was ook de zon lekker gaan schijnen, dus op naar het ijs. Langs het meer zaten een paar restaurant en kermisattracties. 
Na het ijs nog een stuk langs het meer gelopen. Het is een gigantisch meer met allerlei watersport mogelijkheden. Jammer dat we dit pas aan het eind van de dag zagen, weten we het voor een volgende keer. Eenmaal terug nog even bij de fitnessruimte in het hotel gaan kijken, daar is het ook bij gebleven. 
Het diner weer lekker op het dakterras genoten. Zolang het lekker weer is, moeten we er maar van genieten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten